Anderen over mij:

“Gemma is een zeer professionele en betrokken coach. Door haar respectvolle en vasthoudende manier van doorvragen wist ze snel tot de kern van dilemma's of beperkende overtuigingen te komen. Door haar vragen en tools wist ik zelf die overtuigingen en dilemma's om te buigen in positieve gedachten en acties. Ik werd me beter bewust van mijn wensen. Bovendien kwam ik elke sessie geïnspireerd weer uit.” (Marjoke de Grijs – Skills at Work)


"Gemma luisterde, toonde betrokkenheid en vroeg stevig door op een integere manier, ook als het een beetje spannend voor me werd. Hierdoor kreeg ik de ruimte om mezelf te zijn en mijn eigen antwoorden op vragen te vinden. Ik weet nu beter wat ik wil en durf daar ook met meer vertrouwen voor te kiezen. Heel waardevol." (Beleidsadviseur Rijksoverheid, 37 jaar)

 

“Je coaching leverde meer op dan ik had verwacht. Vergeleken met andere coachings ging dit gesprek meteen heel diep. Dat is positief, je begeleiding was inspirerend, ik voelde me serieus genomen en ik heb nu direct een ander inzicht gekregen.” (Medewerker communicatie, 53 jaar)

 

“Je duidelijke vragen toen ik begon met mijn eigen bedrijf, zorgden ervoor dat ik helder kreeg welke kant ik op wilde. Je bent goed in vragen stellen en doorvragen. Je aandacht gaat niet alleen uit naar resultaten, maar ook naar het opbouwen van zelfvertrouwen om als ondernemer te starten. Werken met jou zorgt voor energie en een gevoel van 'ik kan dit'!”  (AnnemieksAtelier)


Zie meer ervaringen op Coachingland.nl.