Visie

 

De coachvragen van mijn cliënten beginnen vaak met klachten of belemmeringen in het dagelijkse leven. Van stressklachten en overspannenheid tot grenzen stellen, een verstoorde werk-privébalans, rouw en verlies, anders zijn en hoogbegaafdheid, maar ook ondernemen en jezelf profileren op een manier die bij je past.

 

In de kern raken deze belemmeringen vaak aan diepere behoeften en waarden, aan wat je belangrijk vindt. Ik help je om je behoeften en waarden te (h)erkennen en je wensen concreet te benoemen. Dat zorgt er blijvend voor dat je de regie kunt nemen en dingen positief in beweging kunt brengen. In de coaching leer ik je ook je inzichten concreet te vertalen naar je dagelijks leven.

 

Cliënten ervaren dat mijn coaching op concrete (werk)gebieden een positieve doorwerking heeft op persoonlijk en breder vlak. Zo leg je met een paar kleine stappen een stevige en duurzame basis.

 

Wegwijzers
Ik hanteer een praktische en persoonlijke benadering van je coachvraag voor een merkbaar resultaat. Je bent en blijft steeds zelf de baas over welke weg je gaat.

 

De wegwijzers die ik je in coaching steeds weer aanreik zijn:

·          wees mild voor jezelf

·          geef aandacht aan het hier en nu

·          doe de dingen waar je energie van krijgt

·          vertrouw op wat je wilt en kunt

·          kies bewust en zonder schuldgevoel

·          spreek je helder uit

·          neem het heft in eigen handen

·          laat je frustraties los

·          kijk naar jezelf en geniet

 

Benieuwd waar het je gaat brengen? Neem contact op!