Nieuws archief 2013

20-01-2013

Gesubsidieerde coachtrajecten voor Leidse ondernemers
Ook in 2013 is er weer subsidie op coachtrajecten voor Leidse starters. Via de KvK Coachpool kost een coachtraject slechts € 50. Onder bepaalde voorwaarden kom je als ondernemer in Leiden hiervoor in aanmerking. Meld je aan voor een intake!

Veel ondernemers zijn goed in wat ze maken of doen, maar zoeken nog naar hoe en bij wie ze hun dienst, product of onderneming kunnen vermarkten en communiceren. Of lopen aan tegen de vraag hoe je tijdens alle drukte van plan naar product komt. Dan kan ondernemerscoaching je op weg helpen. 

 

Via de Kamer van Koophandel komen ondernemers in Leiden onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor coaching bij hun ondernemersvragen. Met subsidie van de KvK en de Gemeente Leiden kost een coachtraject in plaats van €750, slechts €50.
 
De KvK Coachpool Leiden bestaat uit zes professionele coaches met ervaring op het gebied van ondernemerschap. Lago Coaching is aangesloten bij de KvK Coachpool als een van de zes professionale zelfstandige coaches die de trajecten begeleiden. Lago Coaching richt zich specifiek op zzp'ers en creatieven met vragen rond marketing, positionering en persoonlijk ondernemerschap.
 
Aanmelden voor een intake kan via www.kvkcoachpool.nl/leiden of neem contact met me op voor meer info.