Nieuws archief 2014

11-09-2014

Workshop Imaginatie en coachen met innerlijke beelden

Imaginatie wordt ook wel visualisatie of geleide verbeelding genoemd en wordt in diverse vormen toegepast in therapie en coaching. Deze workshop voor coaches geeft een introductie in imaginatie en coachen met innerlijke beelden.

 

Innerlijke beelden vormen het fundament, de bouwstenen van wat mensen zijn en doen. Mensen spreken, denken en voelen in beelden en handelen vanuit hun beelden. Je kunt de innerlijke beelden van cliënten goed inzetten om hen te helpen in hun coachvraag en hen met imaginatie te begeleiden naar de gewenste verandering.

Workshop Leids Coach Café
Deze workshop voor coaches en professioneel begeleiders geeft een introductie in de imaginatie en belicht hoe je als coach effectief kunt werken met de beelden van je cliënten. We brengen een van de oefeningen op lichtvoetige wijze in praktijk zodat je zelf kunt ervaren hoe verbeelding en imaginatie kunnen werken in de context van je eigen coachingpraktijk. Na afloop is er ruimte voor discussie en vragen.

Ik geef deze workshop op uitnodiging van het Leids Coach Café (LCC).
Het Leids Coach Café is van coaches voor coaches en organiseert maandelijks een bijeenkomst met een interessante spreker die bijdraagt aan de ontwikkeling, vernieuwing of verdieping van het vakgebied.


Datum: woensdag 8 oktober 2014
Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Locatie: 't Centrum, Doezastraat 2A (zijgebouw), 2311 HB Leiden
Kosten: Leden €7,50, niet-leden €15, introducées €5


 

26-06-2014

Coaching voor creatieven werpt vruchten af!
Uit onderzoek blijkt dat kunstenaars en creatieven sterk zijn in het ontwikkelen van een eigen stijl, maar soms moeite hebben met het ondernemerschap, zichtbaarheid en vermarkten van hun werk. Specifiek voor die ondernemers heb ik een coachtraject ontwikkeld waarin je leert hoe je je positie als ondernemend kunstenaar kunt verstevigen op een manier die bij je past.

De creatieven die ik tot nu toe begeleidde, begonnen hun coachtraject met vragen als:
> Mijn werk wordt gewaardeerd, maar het is moeilijk bij galeries binnen te komen.
> Ik wil niet al mijn tijd stoppen in ondernemen, ik wil vooral kunst maken! Hoe behoud ik de balans?
> Het is moeilijk van mijn werk te leven, hoe kan ik makkelijker mijn werk verkopen?
> Ik vind dat mijn werk zijn geld waard is, maar als puntje bij paaltje komt, verkoop ik het toch weer onder de prijs. Hoe kan ik dat veranderen?


Resultaten
In mijn coachtrajecten leer je onder andere:
-    je doelgroepen helder te onderscheiden en ze gericht aan te spreken
-    je waarden en gewenste imago te benoemen en dit bewuster in te zetten
-    structuur en balans aan te brengen in je tijdverdeling en en ondernemerschap
-    je marketingplannen om te zetten in concrete acties
-    effectiever gebruik te maken van je netwerk
-    tips en tricks rond ondernemen en marketing

Betaalbare coaching
Ik werk graag samen met creatieven in de regio Leiden om de kwaliteit van hun ondernemerschap, marketing en communicatie te verhogen en hun positie als kunstenaar te verstevigen.

 

Ben je creatief ondernemer in Leiden en herken je je hierin, neem contact met me op voor de mogelijkheden.

26-06-2014

Lago Coaching ook via Resilians
Werkgevers en verzekeraars die een overeenkomst hebben met Resilians bieden hun werknemers rechtstreeks en anoniem toegang tot een personal coach van Resilians. Lago Coaching is een van de aangesloten zelfstandig coaches van Resilians.

De personal coaches van Resilians bieden ondersteuning bij persoonlijke vraagstukken op het gebied van werk en privé, zowel binnen als buiten kantoortijden. De dienstverlening is zeer toegankelijk en oplossingsgericht, een traject bestaat gemiddeld uit vijf sessies.

Lago Coaching sluit zich geheel aan bij Resilians’ overtuiging dat kortdurende, oplossingsgerichte coaching mensen helpt om vitaler te worden door hun eigen problemen zelf op te lossen of te leren hanteren. Resilians biedt verschillende diensten aan om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf te halen en met meer plezier te werken en te leven.

Meer info: www.resilians.nl